Vervangen hordeur

Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

Afgelopen week weer even langs geweest bij Camper Consult en daar werd onze defecte hordeur vervangen door Robert.

Wij konden er op wachten, dus daarna op het gemak vertrokken naar de door ons geboekte camping.

Super netjes weer, helemaal klaar voor het vakantieseizoen.

Peter Deen

Camper gekocht

Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

Erg fijn en eerlijk en geduldig geholpen

Mossel

Prima ervaring met een eerlijk bedrijf

Rated 5,0 out of 5
22 december 2023

Ter vervanging van onze Hymer integraal zochten wij een jonger exemplaar en kwamen in 2023 uit bij Camper Consult. De camper die we daar vonden (uit Frankrijk ingevoerd) stond ons aan en de contacten met Robert en zijn onderhoudsman waren daarbij zeer plezierig. Eerlijke, betrouwbare, deskundige en ervaren mensen. Natuurlijk ook een beetje zakelijk, maar dat mag/moet ook. We kwamen er prima uit en hebben goede afspraken kunnen maken. We kunnen Camper Consult aanbevelen!

PeterMieke

We geven CamperConsult vijf sterren.

Rated 5,0 out of 5
10 april 2023

Na uitvoerig zoeken kochten wij in 2010 een Adria buscamper bij CamperConsult, ondanks de grote afstand van Eindhoven naar Dronten. Belangrijkste argument was het vertrouwen in Robert Nederhoed als technisch man en als mens. Dat vertrouwen is door de jaren heen steeds bevestigd bij reparaties en advies. Dank van twee tevreden klanten, Anneke en Frits Arink

Anneke en Frits Arink

Betrouwbaar, eerlijk, en prachtige high standard Campers

Rated 5,0 out of 5
11 maart 2023

25 jan 2023 hebben wij een prachtige Camper gekocht bij CamperConsult. De eigenaar Robert heeft onwijs goed geholpen, een eerlijke echte zakenman. Geen poeha erom heen, een zeer goede eerlijke prijs gekregen voor onze ingeruilde Camper. Wij zijn zelf ook ondernemers en waren zeer tevreden met het zakendoen met Robert. CamperConsult heeft high standard Campers en is zeer transparant over de historie van de Campers. Voor ons een aanrader want aan slappe praatjes heb je niets. Het is hoe het is en wij als klanten houden hiervan. Robert, blijf zo doorgaan want we zagen al dat je dit na zoveel jaar nog steeds met passie doet.

Groetjes Sylvia en Eric

Sylvia Zwaan

Zeer correct en bovenal goed bedrijf met kennis van zaken

Rated 5,0 out of 5
25 september 2021

We zijn zeer prettig en bovenal vakkundig geholpen bij de inruil- en aankoop van een andere camper. Robert is een no-nonsense man die geen moeite te veel is. De nieuwe camper is geheel naar onze wensen gereed gemaakt en zeer netjes afgeleverd. Bij Robert geldt het principe: man een man en woord een woord ! Kortom: bedrijf is een echte aanrader.

Fam Weidgraaf

Heel net en correct bedrijf

Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2021

Onze (eerste) camper eind 2020 aan geschaft, super netjes geholpen door Robert.

Na eerste gebruik in het voorjaar van 2021 kwamen er wat garantie puntjes en ook deze zijn weer perfect opgelost en steeds werd er met ons mee gedacht.

Tevens hebben wij nog wat dingen aan laten passen aan de camper en ook hierover zijn wij uiterst tevreden.

Wij zouden dit bedrijf bij u aanbevelen

Fam. Deen

Chapeau voor Camperconsult!

Rated 5,0 out of 5
5 februari 2021

Robert is integer en denkt met je mee.

Wij hebben een goede deal gesloten, tot volle tevredenheid. Al onze wensen zijn op een correcte manier doorgevoerd. Wij bevelen Camperconsult van harte aan!

Chapeau Robert!

Fam. Bijlsma

Garantie

Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2020

Als je zonder morren (!) op 5 dagen voor het verloop van de garantie nog steeds je verantwoordelijkheid neemt, dan doe je het goed!

Ook nu geldt: een man een man een woord een woord. (zie ook reactie van 13 mei 2020).

Nogmaals complimenten Robert!

M.A. van der Staaij.

Aankoop en garantie

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2020

Bij het zoeken naar een ons passende camper kwamen we op internet steeds bij Camperconsult uit. Vandaar ons bezoek aan Dronten.

Na vele jaren in de USa en Canada een camper te hebben gehuurd, hebben we onze eerste eigen camper bij CC aangeschaft. We wilden een kleine camper maar wel met alle luxe, dit vonden wij in de Burstner Lyseo 590 T.

Er deden zich wat kostbare problemen voor met de huishoudaccu, welke zonder meer werd vervangen, samen met betere zonnepaneel omvormers. Probleem opgelost. Daarna nog een verborgen probleem met de Truma verwarming. Moeilijk probleem, samen met Robert “getroubleshoot” , naar de fout. Dit resulteerde uiteindelijk in het vervangen van de master-printplaat, in overleg met Truma.

Kortom, een super aftersales garantie-afhandeling zoals was beloofd. Camperconsult, dus Robert Nederhoed, bevelen we aan als betrouwbare partij voor de aanschaf van een jong-gebruikte camper.

Herman en Loes ten Hove

Camper

Rated 5,0 out of 5
13 mei 2020

Een camper kopen voor de corona-crisis en pas af kunnen nemen tijdens de crisis vraagt van beide partijen flexibiliteit en geven en nemen. Dit staaltje hebben we met elkaar volbracht. Hulde voor deze meedenkende ondernemer. Een man een man, een woord een woord. Ook in corona tijden.

M.A. van der Staaij

Aankoop Camper

Rated 5,0 out of 5
4 december 2019

Medio November zijn wij in Dronten terecht gekomen tijdens een rondrit naar diverse camper-handelaren. Helaas was er niemand aanwezig (WOE 16.15 uur). Er hing echter een papier op de deur, met een 06-nummer… Binnen een halfuur was de heer Nederhoed aanwezig en ons wachten werd beloond ; Hier stond dus inderdaad “onze” camper.

Met nog wat telefoontjes, zoals dat gaat (prijs, keuring, proefrit), hebben we anderhalve week later een proefrit gemaakt en zijn we het eens geworden over de prijs. Nog even een aankoopkeuring (geen enkel probleem, op het adres van CamperConsult) en nu zijn we de trotse eigenaar van een prachtige camper.

Het contact is altijd prettig geweest en de heer Nederhoed reageerde adequaat.

Ook heeft hij -tussen de regels door- in onze gesprekjes veel gevraagde en ongevraagde tips gegeven. Altijd handig voor beginnende camperaars.

Tot zover dus alle sterren !!

Eerst even in een stalling geplaatst en dan “zo snel mogelijk” gaan rijden !!

Bedankt !

Peter & Andrea Brummelkamp

In ons contact met Robert Nederhoed is zijn passie voor de Camper gebleken. Robert is wat je ziet en wat je krijgt. Eerlijk advies en realiteit zijn voor ons zijn kenmerken. Heeft oprechte interesse en luistert naar de wensen. Service is prima ook na een paar maanden staat hij met super service voor je klaar. Zeker weten dat wij terugkomen bij een nieuwe aankoop. Goede en succesvolle jaren Robert. Eric-Jan en Monique uit Egmond aan Zee.

Eric-jan, 20 oktober 2018

Bij CamperConsult – Robert Nederhoed – is voor ons feitelijk aangetoond dat afspraak bij Robert ook daadwerkelijk afspraak is en dan ook staat als een huis!!
Robert is ons een in alle opzichten uitermate betrouwbare persoon gebleken. No nonsens met een klantgerichte opstelling. Wij hebben aan de after sales periode van onze Hymer camper zeer positieve ervaringen overgehouden. Uiteraard zijn er altijd enkele kleinigheden welke zich na de aankoop van een tweede hands camper openbaren. Robert heeft zich in deze steeds klantgericht en uitermate loyaal opgesteld wanneer zich dit voordeed.
Wij zijn er dan ook van overtuigd geraakt dat onze aankoop bij CamperConsult een perfecte beslissing is geweest en dat wij bij een volgende update aankoop zeker weer aankloppen bij Robert Nederhoed.

Brands H.G., 23 juni 2018

Ongeveer 1 jaar gelden een 5 jaar jonge camper gekocht bij CamperConsult. Distributieriem werd na aankoop alsnog gratis vervangen, garantie bleek ook echte garantie te zijn. Kortom, een tevreden klant.

Fam. Weinans, 18 juni 2018

Inmiddels rijden we al weer blij een half jaar rond in onze tweede camper die we ook bij Robert hebben gekocht! Onze eerste bij hem ingeruild en onze wensen voor een andere camper bij hem neergelegd en binnen afzienbare tijd had hij er een voor ons te koop die aan bijna alle wensen voldeed! Wederom werden de ontbrekende wensen weer vakkundig door Robert geïnstalleerd en zijn we weer erg blij dat we ( door onze eerste goede ervaringen met Robert en zijn bedrijf) bij hem onze mooie Hymer gekocht hebben.i] In alle oprechtheid kunnen we dit bedrijf Camperconsult van harte bij iedereen aanbevelen. U zult niet teleurgesteld worden,integendeel(!!) is onze ervaring John en Gerda van Olffen Hengelo (O)

G van Olffen, 8 april 2018

Wij hebben afgelopen weekend voor de tweede keer bij Robert een camper gekocht en we zijn wederom hardstikke fijn geholpen. Vorige keer hebben we gewoon een nieuwe koelkastdeur gekregen, toen we ontdekten dat hij toch wat beschadigd was en een hele nieuwe accu!

Nu hadden we een zoekopdracht gedaan en heeft Robert hem voor ons opgehaald en op naam gezet. Bij aankomst hier bleek de douchekop kapot, maar deze werd gewoon opgestuurd. Nogmaals bedankt voor je geduld en goede service!!!

Fam. Krijger, 8 april 2019

Hartstikke prima nazorg. Robert Nederhoed is een man van zijn woord. Wij hebben een in alle opzichten prima ervaring, zowel aankoop als nazorg en service zijn heerlijk betrouwbaar gebleken. In de huidige tijd lang niet altijd een vanzelfsprekendheid!!
Namens ons een grote pluim. En….., bent u van plan een camper aan te schaffen!? Camper Consult,gewoon doen!!
Harry & Wil Brands

Brands Harry & Wil, 26 maart 2018

Wij Irene en Rijn Rijkers zijn naar tijd zoeken geslaagd bij Camperconsult. Een mooie Burstner Aviano, net binnen gekomen, we waren er helemaal weg van. Weekje later opgehaald en op vakantie gegaan. Wij zijn zeer tevreden over Robert en sluiten ons aan bij de andere reviews over CAMPERCONSULT. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres.

Irene en Rijn Rijkers, 20 oktober 2017

Wij zijn Harry & Wil Brands. Overgestapt, van het op vakantie gaan met een caravan, naar de aanschaf van een jonge gebruikte camper t.w. een Hymer tramp 698CL van 2014. Na veel orientatie en bezoeken aan camperbedrijven in deze fors groeiende markt zijn wij bij Camperconsult – Robert aangeland. Er was vanuit ons direct een vertrouwens klik. Het principe van korte lijnen, no nonsens mentaliteit, deskundigheid, drive, jonge gebruikte campers voorhanden en een ons inziens evenwichtige prijs prestatie verhouding van CamperConsult waren de ingredienten om tot aankoop over te gaan. Uiteraard zal de tijd leren of het middenrif gevoel ons niet in de steek laat! Maar….. gezien de huidige ervaringen met Rob hebben wij daar alle vertrouwen in. Onze eerste trip naar zuid- Frankrijk zit erop. De camper heeft het voortreffelijk gedaan en wij hebben met volle teugen genoten van onze nieuwe aanwinst. Op naar 2018 !!

H.G. Brands, 19 oktober 2017

Reactie op dhr. H. v.d. Zweth

 Na recent emailcontact met de heer van der Zweth blijkt luifel in 2011 door CamperConsult te zijn vervangen. Klacht serieus genomen en naar tevredenheid opgelost zou je zeggen. Kwestie van oude koeien???

CamperConsult b.v., 22 augustus 2017

6 jaar geleden onze 1e camper gekocht (3 jaar oud) bij de heer Nederhoed, Camperconsult. Een hele stap, maar “de camper behoudt zijn waarde” volgens dhr. N. Wij hebben onze camper heel goed onderhouden en verzorgd, maar helaas ging deze uitspraak voor ons niet op. Wij hadden namelijk een camper gekocht met hagelschade (nu nog op het platte dak zichtbaar), maar de hagelschade was op de zichtbare achterwand en voordak weggewerkt door deze stukken over te spuiten. Nu bij interesse voor een jongere camper werden wij hierop attent gemaakt. De heer Nederhoed heeft dit niet geweten/gezien en ook niet de beschadigde en ontzette luifel (bemerkten wij zelf bij thuiskomst)? Spijtig deze slechte review? Maar ook heel jammer voor ons als klant want wij zijn uiteindelijk de dupe!! De heer Nederhoed wast zijn handen in onschuld. 21 augustus 2017

H.v.d. Zweth, 21 augustus 2017

Wat een geluk dat we CamperConsult gevonden hebben! In april jl besloten we, na lang wikken en wegen, om onze camper in te ruilen voor een nieuwere. Op onze speurtocht naar een 1e klas camper vonden we bij CamperConsult een prachtig aanbod, een ruim assortiment van goed jonge verzorgde campers. Onze keus viel al snel op een schitterend exemplaar, een Rapido met enkele lage bedden en de nette natte groep achterin. Helemaal wat wij wilden!

Door de heer Nederhoed van CamperConsult zijn we professioneel geholpen, geen druk, geen vlugge acties. Hij nam alle tijd en gaf ons voldoende ruimte om goede afwegingen te kunnen maken. De heer Nederhoed gaf ons de goede adviezen/tips.
De aanschaf verliep daarna vlotjes, binnen 3 weken reden we tevreden weg in onze nieuwe camper, direct door naar Noorwegen. 5 weken lang genoten we daar van de vrijheid die zo’n camper je geeft. Heerlijk!

Bij terugkomst waren er wat kleine garantiepuntjes, zaken die je ziet en merkt als je er echt een stuk in rijdt. Een email met wat fotootjes naar de heer Nederhoed was voor hem voldoende om in actie te komen en de puntjes, zonder kosten voor ons, af te werken. Super nazorg dus!

Wij zijn blij dat we CamperConsult gevonden hebben en zijn ervan overtuigd dat anderen bij deze firma dezelfde ervaring zullen hebben!

Vriendelijke groeten van Hans en Trudy Thieme

Hans Thieme, 7 augustus 2017

CamperConsult In 2010 kochten mijn vrouw en ik van een particulier een zelfbouw buscamper. We hadden er niet veel verstand van en dat bleek. We hebben veel geld moeten uitgeven aan het goed maken van deze camper. Dat is gelukt en we hebben er veel plezier van gehad tot het overlijden van mijn vrouw in 2012. In 2016 vond ik het tijd voor een ander soort camper. Een camper om permanent in te kunnen wonen. Na het vaststellen van mijn wensen bleek een Hymer B 674 SL de beste keuze. CamperConsult had deze camper uit 2008 met weinig kilometers in de aanbieding. Omdat ik na jaren camperen weet wat ik wil, was de onderhandeling over de prijs niet ingewikkeld. Wel was duidelijk dat de verkoper en eigenaar Robert Nederhoed van CamperConsult veel doet om het de klant naar de zin te maken. We vonden elkaar door niet over de prijs te discussiëren, maar over verbeteringen en extra voorzieningen binnen en buiten de vraagprijs. Uit de DEKRA keuring bleek bijvoorbeeld dat de koppeling slipte en de banden te oud waren. Geen probleem. De camper werd door Robert naar een FIAT-garage gebracht waar alle mankementen uit de keuring gefikst werden inclusief APK. Dit op kosten CamperConsult. Ander voorbeeld: de camper was voorzien van een schotel en twee TV’s. Nou kijk ik bijna nooit TV en als ik dat doe dan via internet. Geen probleem: schotel en TV’s werden kosteloos vervangen door een tweede solar panel. Daar heb ik veel meer aan. In de maanden die volgden werd door Robert en ingehuurde monteurs een waslijst aan voorzieningen en verbeteringen gerealiseerd. Soms op mijn kosten (nieuwe zaken), soms kosten CamperConsult (gebreken, fouten, garantie). En dit alles heel soepel, vriendelijk en zonder gezeur. De camper is nu – vijf maanden later – bijna helemaal naar mijn wens. Meer dan veertig verbeteringen zijn inmiddels aangebracht. Bijvoorbeeld: LPG-tanks in plaats van butaan/propaan, FIAMMA sloten op alle deuren, Bearlock versnellingsbakslot, spatlappen, LED-verlichting, omvormer, fietsenrek en 230V in de garage, nieuwe huishoudaccu’s, enzovoort. Er resten nog een paar zaken en die zullen binnenkort worden gedaan. En al die tijd bleek Robert steeds zijn belofte na te komen. CamperConsult: 1e klas campers. Wouter Schoonman Een tevreden klant van CamperConsult

Wouter Schoonman, 23 juli 2017

In februari is onze Dethelffs Trend van 04-2016 afgeleverd door Robert. Inmiddels al 2.000 km mee gereden. Deze week ging de motor van het trapje stuk, De Camperservice bij ons in de buurt heeft er naar gekeken en gaf aan dat het asje was gebroken, nieuw asje en 1/2 uur werk. Ik bel Robert hierover, deze zegt gelijk laat maar maken en stuur de factuur maar naar Camperconsult. Wij zijn nog steeds super tevreden en raden CamperConsult aan voor wie een mooie en goede camper met een perfecte service wil kopen.

Andre de Jong, 25 april 2017