CamperConsult BV
Fazantendreef 16
8251 JR Dronten
Tel 0321-338695
video over camper kopenVideo

Klanten over CamperConsult

Uw ervaring delen? Stuur ons uw reactie.

In ons contact met Robert Nederhoed is zijn passie voor de Camper gebleken. Robert is wat je ziet en wat je krijgt. Eerlijk advies en realiteit zijn voor ons zijn kenmerken. Heeft oprechte interesse en luistert naar de wensen. Service is prima ook na een paar maanden staat hij met super service voor je klaar. Zeker weten dat wij terugkomen bij een nieuwe aankoop. Goede en succesvolle jaren Robert. Eric-Jan en Monique uit Egmond aan Zee.

- Eric-jan, 20 oktober 2018

Bij CamperConsult - Robert Nederhoed - is voor ons feitelijk aangetoond dat afspraak bij Robert ook daadwerkelijk afspraak is en dan ook staat als een huis!!
Robert is ons een in alle opzichten uitermate betrouwbare persoon gebleken. No nonsens met een klantgerichte opstelling. Wij hebben aan de after sales periode van onze Hymer camper zeer positieve ervaringen overgehouden. Uiteraard zijn er altijd enkele kleinigheden welke zich na de aankoop van een tweede hands camper openbaren. Robert heeft zich in deze steeds klantgericht en uitermate loyaal opgesteld wanneer zich dit voordeed.
Wij zijn er dan ook van overtuigd geraakt dat onze aankoop bij CamperConsult een perfecte beslissing is geweest en dat wij bij een volgende update aankoop zeker weer aankloppen bij Robert Nederhoed.

- Brands H.G., 23 juni 2018

Ongeveer 1 jaar gelden een 5 jaar jonge camper gekocht bij CamperConsult. Distributieriem werd na aankoop alsnog gratis vervangen, garantie bleek ook echte garantie te zijn. Kortom, een tevreden klant.

- Fam. Weinans, 18 juni 2018

Inmiddels rijden we al weer blij een half jaar rond in onze tweede camper die we ook bij Robert hebben gekocht! Onze eerste bij hem ingeruild en onze wensen voor een andere camper bij hem neergelegd en binnen afzienbare tijd had hij er een voor ons te koop die aan bijna alle wensen voldeed! Wederom werden de ontbrekende wensen weer vakkundig door Robert geïnstalleerd en zijn we weer erg blij dat we ( door onze eerste goede ervaringen met Robert en zijn bedrijf) bij hem onze mooie Hymer gekocht hebben.i] In alle oprechtheid kunnen we dit bedrijf Camperconsult van harte bij iedereen aanbevelen. U zult niet teleurgesteld worden,integendeel(!!) is onze ervaring John en Gerda van Olffen Hengelo (O)

- G van Olffen, 8 april 2018

Hartstikke prima nazorg. Robert Nederhoed is een man van zijn woord. Wij hebben een in alle opzichten prima ervaring, zowel aankoop als nazorg en service zijn heerlijk betrouwbaar gebleken. In de huidige tijd lang niet altijd een vanzelfsprekendheid!!
Namens ons een grote pluim. En....., bent u van plan een camper aan te schaffen!? Camper Consult,gewoon doen!!
Harry & Wil Brands

- Brands Harry & Wil, 26 maart 2018

Wij Irene en Rijn Rijkers zijn naar tijd zoeken geslaagd bij Camperconsult. Een mooie Burstner Aviano, net binnen gekomen, we waren er helemaal weg van. Weekje later opgehaald en op vakantie gegaan. Wij zijn zeer tevreden over Robert en sluiten ons aan bij de andere reviews over CAMPERCONSULT. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres.

- Irene en Rijn Rijkers, 20 oktober 2017

Wij zijn Harry & Wil Brands. Overgestapt, van het op vakantie gaan met een caravan, naar de aanschaf van een jonge gebruikte camper t.w. een Hymer tramp 698CL van 2014. Na veel orientatie en bezoeken aan camperbedrijven in deze fors groeiende markt zijn wij bij Camperconsult - Robert aangeland. Er was vanuit ons direct een vertrouwens klik. Het principe van korte lijnen, no nonsens mentaliteit, deskundigheid, drive, jonge gebruikte campers voorhanden en een ons inziens evenwichtige prijs prestatie verhouding van CamperConsult waren de ingredienten om tot aankoop over te gaan. Uiteraard zal de tijd leren of het middenrif gevoel ons niet in de steek laat! Maar..... gezien de huidige ervaringen met Rob hebben wij daar alle vertrouwen in. Onze eerste trip naar zuid- Frankrijk zit erop. De camper heeft het voortreffelijk gedaan en wij hebben met volle teugen genoten van onze nieuwe aanwinst. Op naar 2018 !!

- H.G. Brands, 19 oktober 2017

Reactie CamperConsult: Na recent emailcontact met de heer van der Zweth blijkt luifel in 2011 door CamperConsult te zijn vervangen. Klacht serieus genomen en naar tevredenheid opgelost zou je zeggen. Kwestie van oude koeien??? CamperConsult b.v.

- Robert Nederhoed, 22 augustus 2017

6 jaar geleden onze 1e camper gekocht (3 jaar oud) bij de heer Nederhoed, Camperconsult. Een hele stap, maar "de camper behoudt zijn waarde" volgens dhr. N. Wij hebben onze camper heel goed onderhouden en verzorgd, maar helaas ging deze uitspraak voor ons niet op. Wij hadden namelijk een camper gekocht met hagelschade (nu nog op het platte dak zichtbaar), maar de hagelschade was op de zichtbare achterwand en voordak weggewerkt door deze stukken over te spuiten. Nu bij interesse voor een jongere camper werden wij hierop attent gemaakt. De heer Nederhoed heeft dit niet geweten/gezien en ook niet de beschadigde en ontzette luifel(bemerkten wij zelf bij thuiskomst)? Spijtig deze slechte review? Maar ook heel jammer voor ons als klant want wij zijn uiteindelijk de dupe!! De heer Nederhoed wast zijn handen in onschuld. 21 augustus 2017

- H.v.d. Zweth, 21 augustus 2017

Wat een geluk dat we CamperConsult gevonden hebben! In april jl besloten we, na lang wikken en wegen, om onze camper in te ruilen voor een nieuwere. Op onze speurtocht naar een 1e klas camper vonden we bij CamperConsult een prachtig aanbod, een ruim assortiment van goed jonge verzorgde campers. Onze keus viel al snel op een schitterend exemplaar, een Rapido met enkele lage bedden en de nette natte groep achterin. Helemaal wat wij wilden!

Door de heer Nederhoed van CamperConsult zijn we professioneel geholpen, geen druk, geen vlugge acties. Hij nam alle tijd en gaf ons voldoende ruimte om goede afwegingen te kunnen maken. De heer Nederhoed gaf ons de goede adviezen/tips.
De aanschaf verliep daarna vlotjes, binnen 3 weken reden we tevreden weg in onze nieuwe camper, direct door naar Noorwegen. 5 weken lang genoten we daar van de vrijheid die zo'n camper je geeft. Heerlijk!

Bij terugkomst waren er wat kleine garantiepuntjes, zaken die je ziet en merkt als je er echt een stuk in rijdt. Een email met wat fotootjes naar de heer Nederhoed was voor hem voldoende om in actie te komen en de puntjes, zonder kosten voor ons, af te werken. Super nazorg dus!

Wij zijn blij dat we CamperConsult gevonden hebben en zijn ervan overtuigd dat anderen bij deze firma dezelfde ervaring zullen hebben!

Vriendelijke groeten van Hans en Trudy Thieme

- Hans Thieme, 7 augustus 2017

Na maandenlang zoeken naar onze droomcamper hebben wij begin juli onze droom gevonden bij Camperconsult. Hr. Nederhoed heeft een prachtige collectie campers staan en neemt de tijd om vakkundig al onze vragen te beantwoorden. Zoals bij de aanschaf van een gebruikte Camper zijn er altijd wel wat zaken die hersteld of vervangen moeten worden. Daar wij ons midden in de vakantie bevonden hebben wij de snelle service van herstel en het meedenken van Dhr. Nedehoed zeer op prijs gesteld. Het enige waar niet een directe oplossing voorhanden was, was de On Board computer waar de meters van defect zijn. Hier zal volgens afspraak een nieuw exemplaar van besteld worden en zullen hier binnenkort over gebeld worden. Nogmaals een en al lof voor deze goede service. Mochten wij in de toekomst weer eens overgaan tot de aankoop van een nieuwe Camper, zullen wij Camperconsult zeker gaan contacten. Fred & Jolanda juli 2017

- Fred en Jolanda, 23 juli 2017

CamperConsult In 2010 kochten mijn vrouw en ik van een particulier een zelfbouw buscamper. We hadden er niet veel verstand van en dat bleek. We hebben veel geld moeten uitgeven aan het goed maken van deze camper. Dat is gelukt en we hebben er veel plezier van gehad tot het overlijden van mijn vrouw in 2012. In 2016 vond ik het tijd voor een ander soort camper. Een camper om permanent in te kunnen wonen. Na het vaststellen van mijn wensen bleek een Hymer B 674 SL de beste keuze. CamperConsult had deze camper uit 2008 met weinig kilometers in de aanbieding. Omdat ik na jaren camperen weet wat ik wil, was de onderhandeling over de prijs niet ingewikkeld. Wel was duidelijk dat de verkoper en eigenaar Robert Nederhoed van CamperConsult veel doet om het de klant naar de zin te maken. We vonden elkaar door niet over de prijs te discussiëren, maar over verbeteringen en extra voorzieningen binnen en buiten de vraagprijs. Uit de DEKRA keuring bleek bijvoorbeeld dat de koppeling slipte en de banden te oud waren. Geen probleem. De camper werd door Robert naar een FIAT-garage gebracht waar alle mankementen uit de keuring gefikst werden inclusief APK. Dit op kosten CamperConsult. Ander voorbeeld: de camper was voorzien van een schotel en twee TV’s. Nou kijk ik bijna nooit TV en als ik dat doe dan via internet. Geen probleem: schotel en TV’s werden kosteloos vervangen door een tweede solar panel. Daar heb ik veel meer aan. In de maanden die volgden werd door Robert en ingehuurde monteurs een waslijst aan voorzieningen en verbeteringen gerealiseerd. Soms op mijn kosten (nieuwe zaken), soms kosten CamperConsult (gebreken, fouten, garantie). En dit alles heel soepel, vriendelijk en zonder gezeur. De camper is nu - vijf maanden later - bijna helemaal naar mijn wens. Meer dan veertig verbeteringen zijn inmiddels aangebracht. Bijvoorbeeld: LPG-tanks in plaats van butaan/propaan, FIAMMA sloten op alle deuren, Bearlock versnellingsbakslot, spatlappen, LED-verlichting, omvormer, fietsenrek en 230V in de garage, nieuwe huishoudaccu’s, enzovoort. Er resten nog een paar zaken en die zullen binnenkort worden gedaan. En al die tijd bleek Robert steeds zijn belofte na te komen. CamperConsult: 1e klas campers. Wouter Schoonman Een tevreden klant van CamperConsult

- Wouter Schoonman, 21 mei 2017

In februari is onze Dethelffs Trend van 04-2016 afgeleverd door Robert. Inmiddels al 2.000 km mee gereden. Deze week ging de motor van het trapje stuk, De Camperservice bij ons in de buurt heeft er naar gekeken en gaf aan dat het asje was gebroken, nieuw asje en 1/2 uur werk. Ik bel Robert hierover, deze zegt gelijk laat maar maken en stuur de factuur maar naar Camperconsult. Wij zijn nog steeds super tevreden en raden CamperConsult aan voor wie een mooie en goede camper met een perfecte service wil kopen.

- Andre de Jong, 25 april 2017

Ook wij hebben afgelopen zaterdag bij CamperConsult gekocht en ook wij waren er zakelijk gezien snel uit. Als ik al jullie berichten lees ben ik blij dat wij voor CamperConsult hebben gekozen. We verheugen ons nu al op onze eerste reis in april. Als iemand nog tips heeft voor onze eerst reis stel ik een mail zeer op prijs. het adres is : tejo@jipper.com

- Theo van den hoek, 26 februari 2017

Reactie CamperConsult: Inderdaad is de installatie van de chassisaanpassing voor het fietsenrek niet in 1 keer goed gegaan, maar hebben we de zaak kunnen corrigeren. Vervelend voor de fam. van Munster. Nu gebeuren deze aanpassingen inderdaad extern door specialist.

- Robert Nederhoed, 10 februari 2017

Wij zijn ook goed geslaagd bij CamperConsult onze ervaring is laat er geen onderdelen op monteren daarvoor kun je beter naar een gespecialiseerd bedrijf gaan verder zijn wij erg blij met onze aanwinst bevalt prima.

- Ad van Munster, 7 februari 2017

Afgelopen maandag een Dethleffs Trend 7057 gekocht uit 2016 onder inruil van onze Dethleffs Magic Edition van 2011. Het verkooptraject is als zeer prettig ervaren. de planning is dat onze nieuwe droom 23 februari wordt geleverd. Als de levering en after sales net zo gaat als in de verkoopfase blijven wij super tevreden. Uiteraard laten wij dit nog weten op deze site en forums.

- Andre de Jong, 31 januari 2017

Na een vraag over de ervaringen met dit bedrijf gesteld te hebben op het forum van het NKC, hebben wij hier een fantastische camper gekocht. Wij hebben de koop als heel prettig ervaren en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

- Leen en Jose Delwel, 16 december 2016

mooie laika camper gekocht bij Robert er was gelijk een probleem met opstap en hoewel Robert zelf op vakantie ging heeft hij toch meteen geregeld dat probleem verholpen is. prima service

- ab westeneng, 7 september 2016

Na een tijd zoeken zijn we bij Camperconsult geslaagd voor een goede nette camper .
hij bevalt zoals is doorgenomen aan de wensen en we hopen er veel plezier van te hebben.

- Martijn Nijmeijer, 30 juli 2016

We zijn zeer tevreden over onze gekochte Adria coral 680 SP. Ook de service van Robert is prima.
We hopen nog lang van onze camper te kunnen genieten.
Frank en Ellen

- Frank Reijkers, 18 maart 2016

Sinds kort hebben wij alweer onze 3e camper bij Camperconsult aangeschaft. Wij waren al een tijdje op zoek naar een camper met twee aparte bedden en met een recent bouwjaar. In eerste instantie vonden wij bij Camperconsult niet de geschikte combinatie. Robert liet het er echter niet bij zitten en ging voor ons op zoek. Enkele weken later liet hij weten een Hymer Exsis geheel naar onze wens te kunnen leveren. Na een goed gesprek en goed bod op onze huidige camper was de koop snel gesloten. Complimenten voor de plezierige en altijd nette en eerlijke behandeling. Een adres om zeker te bezoeken als u op zoek bent naar een eerste klas camper Hetty en Wil Spaanderman.

- Wil Spaanderman, 24 oktober 2015

Na lang zoeken,rondrijden in Duitsland en Nederland, veel camperaanbieders bezocht. Uiteindelijk in maart 2015 aanbeland bij Camperconsult in Dronten. Beleefde ontvangst door Robert Nederhoed in zijn prachtige bedrijf. En daar stond hij, "onze" camper, een Burstner Ixeo plus it 726.
We waren het snel eens en tot nu toe , juli 2015 hebben we daar geen seconde spijt van gehad. Probleempjes werden vlekkeloos opgelost.
Robert, heel veel dank en succes met je modelbedrijf

- Annemarie en Ruud Keijser, 25 juli 2015

We hielden al een tijd de website van Camperconsult in de gaten, want daar stond een camper met de indeling die we al lang wilden, een Bürstner I728G
Op een woensdag in maart gingen we richting Dronten om eens naar deze camper te gaan kijken.
Wij wisten al ongeveer wat de camper, waar we in reden, waard zou zijn.
We werden heel vriendelijk ontvangen
We werden het al heel snel eens.
Een paar kleine "onvolkomenheden" werden
probleemloos opgelost.

Onze ervaring:
Wij kunnen jullie het camperbedrijf CAMPERCONSULT van harte aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen.

- Bert en Marjan Kappert uit Zwolle, 5 juni 2015

Eindelijk onze droom camper kunnen kopen. een Hymer B644. Na 1 week was de huis accu stuk en de terugslag klep van het drinkwater. na 1 telefoontje de camper gebracht en zonder een onvertogen woord een nieuwe accu en terugslag klep. Kortom een man van zijn ( weinige ) woord en gewoon doen wat hij belooft! Super kerel en super bedrijf, zeker een aanrader! Hannie & Dirk Dronten

- D van Woerden, 20 december 2014

In 2012 kochten wij onze huidige camper Hymer Tramp 674 sl star edition. In het voorjaar 2014 kregen wij problemen met onze dakairco. Direct contact opgenomen met Camper Consult. Wij konden bij thuiskomst(juli) het probleem laten oplossen bij een professioneel bedrijf in Dordrecht. Dat is pas service! Bedankt fam. Nederhoed. Susan en Dirk Dijkstra, Tiel

- S en D Dijkstra, 20 november 2014

In onze vorige reactie hadden we aangegeven dat er nog enkele probleempjes waren met onze nieuwe aanwinst, onze schitterende Rapido 7090+. We hebben toen aangegeven dat we, gezien de ervaringen van de andere kopers, vertrouwen hadden in het oplossen ervan.
En jawel hoor, al onze problemen werden snel en adequaat opgelost. Onze complimenten dus voor de services van CamperConsult.

- Hupie en Adri Piels, 1 november 2014

Wij, Gea en Geke Boneschansker hebben een prachtige camper (Challenger 101)gekocht bij Henny en Robert. Zijn er 3 keer mee weg geweest, elke keer een feest. Zijn dan ook super tevreden met onze aankoop en kunnen iedereen aanraden om bij Camper Consult een camper te kopen.

- G. Boneschansker, 15 oktober 2014

Inmiddels hebben wij, sinds september 2014, onze tweede camper van de familie Nederhoed en zijn zeer tevreden over onze Rapido 7090+ uit 2010. We hebben inmiddels onze eerste reis erop zitten met onze nieuwe aanwinst en hebben nog enkele kleine probleempjes. Gezien de ervaringen uit de vorige reacties gaan we ervan uit dat deze snel worden opgelost. Vooralsnog onze complimenten aan de familie Nederhoed over de kwaliteit van de camper.

- Hupie en Adri Piels, 8 oktober 2014

Wij Henriette en Ron Bakkers kochten in juli 2014 een Hymer B678 automaat uit 2012 bij Camperconsult. De wijze waarop we te woord werden gestaan, en perfecte afhandeling van levering en nazorg zijn subliem te noemen. We kunnen iedereen die voornemens is een eerlijke camper te kopen Henny en Robert Nederhoed adviseren! Wij hopen dat jullie nog lang doorgaan met dit mooie bedrijf, zodat we in de toekomst wederom bij jullie kunnen kopen.

- Ron Bakkers, 23 september 2014

Bij Camperconsult onze Laika camper gekocht en bij het eerste gebruik (in Griekenland) van de douche bleek de douchebak lek te zijn! Robert een mail gestuurd en onmiddellijk kregen we een zeer geruststellend mail terug dat dit z.s.m na thuiskomst gerepareerd zou worden. Dit gebeurde dan ook direct (in het hoogseizoen!) naar onze zeer grote tevredenheid! Wat een service! Top!! We zijn dan ook super blij en ontzettend tevreden dat we hier onze camper hebben gekocht! Klasse zaak! Tip: voor wie nog een camper wil kopen....naar Camperconsult!!

- Gerda en John Van Olffen, 22 september 2014

Het is nu vier jaar geleden dat wij een camper hebben gekocht bij Robert Nederhoed na een valse start die Robert heel goed heeft opgelost zijn wij eigenlijk toe aan verandering. Deze kopen wij zeker weer bij Robert. Het zijn fantastische mensen. Watze en Trijnie Ruiter

- Watze en Trijnie , 21 mei 2014

Als onervaren campergebruikers zijn wij dit voorjaar op stap om alles uit te proberen. Voor het uitvallen van de stroom konden we zelf geen verklaring vinden.. Daarom toch maar de stoute schoenen aangetrokken en 's avonds gebeld met CamperConsult. We zijn fantastisch geholpen, weten waar de hoofdschakelaar zit en dat je daar dus niet je kratje met levensmiddelen tegen aan moet schuiven. Dank voor deze hulp! Wij gaan vast nog vaker een beginnersfout maken, maar met de helpdesk in Dronten in noodgevallen achter de hand zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet!

- Pier en Annemarie Koopmans, 24 april 2014

Wij hebben in februari 2013 een camper bij CamperConsult gekocht en zijn zeer tevreden met de camper en de service van Robert en zijn vrouw. Zelfs na bijna een jaar na aankoop heeft hij ons nog geholpen met een bezwaarprocedure tegen de belastingdienst m.b.t. het niet toepassen van het zogenaamde kwarttarief. Ook halverwege 2013 heeft Robert ons geholpen met het vinden van een passende zijluifel. Kortom: een vertrouwd adres om een camper te kopen.

- Fam. A.N. Vroegindeweij , 9 december 2013

Hebben nu voor de tweede keer een camper bij CamperConsult gekocht . Uiteraard waren en zijn onze ervaringen met dit bedrijf goed anders waren we niet teruggekomen .Ook service en garantie worden volgens afspraak nagekomen . Wanneer je overweegt een camper te kopen dan kunnen we CamperConsult van harte aanbevelen . Jolande en Herman Barmentloo nov. 2013

- Herman Barmentloo, 23 november 2013

Dag Robert en Henny,

We hebben onze camper Burstner Nexxo T728 op 29 juni 2013 opgehaald en al twee plezierige weekenden ermee beleefd. Bedankt voor de goede zorgen en wij kunnen een ieder aanraden om bij jullie te gaan kijken.

Veel succes en groetjes,

Jan en Tosca

- Jan en Tosca , 15 juli 2013

Na een eerste Camper ervaring in Amerika besloten wij in 2012 om onze caravan in te ruilen en te gaan Camperen. Na een lange zoektocht zijn we uitgekomen bij CamperConsult. Het deskundige advies en de klantvriendelijke benadering heeft ons in september 2012 doen besluiten een Camper aan te schaffen bij CamperConsult.
We gebuiken onze Camper nu een half jaar en zijn uitermate tevreden over onze aanschaf bij CamperConsult.
Alle gemaakte afspraken over de levering en garantie zijn perfect en klantvriendelijk nagekomen.
Robert bedankt, heel veel plezier en succes met Camperconsult.

Hartelijke groeten,
Ineke en Edward van Ameijde

- Edward van Ameijde, 5 april 2013

Nadat wij begin 2012 besloten voor een camper te gaan en dat jaar verder gebruikten om onze wensen helder te krijgen en rond te kijken op de markt bleek dat onze keus eigenlijk beperkt bleef tot een Hymer Van en een Burstner Travel Van. Het aanbod(max 3 jr/max 40.000 km) lag niet voor het oprapen. Bij Camperconsult kwam de Burstner t 620 G eind september 2012 voorbij....maar ja, geen Bovag...geen dealer...vertrouwd?? Direct een mail gestuurd met vragen over inruil caravan. Hierop snel en correct antwoord. Vervolgens gebeld en de camper (en het bedrijf) bekeken. Kennis gemaakt met de eigenaar Robert Nederhoed die ons prettig ontving, ruimte gaf om rustig te kijken en gelukkig geen verkoop praatje hield. Vragen over garantie en andere zaken gaven een goed gevoel en helder beeld. Betrouwbaar was en is nog steeds ons idee (nu reeds een aantal weken blije camperaars en 1500 km verder) Alle afspraken zijn nagekomen, veranderingen en aanpassingen uitgevoerd als besproken.


Robert, veel plezier met jullie Camperconsult, want daar ging het toch om!


Met vriendelijke groet, Erik & Marike.

- Erik en Marike, 25 oktober 2012

Prima bedrijf om te kopen en verdere afhandeling, mooie en goede campers

- Leo van Bezooijen, 14 oktober 2012

Een camper kopen doen wij niet "zomaar'.We hebben dan ook diverse goede en minder goede bedrijven bezocht en kregen bij Camperconsult meteen een goede indruk en een eerlijk advies.De camper die wij op het oog hadden was inmiddels verkocht, maar na aan Robert onze keuze te hebben kenbaar gemaakt, kregen we al na 2 weken een telefoontje: Ik kan wat voor jullie betekenen, willen jullie nog? De deal is snel rond, een mooie Hymer Tramp 654 voor een eerlijke prijs, met 6 maanden geen-gezeur garantie.
De eerste maanden zijn we heel tevreden met onze aankoop, maar tijdens de start van onze vakantie gaat het mis. We worden door de ANWB gesleept naar een garage vlakbij onze woonplaats en mailen Camperconsult dat we problemen met de koppeling hebben. Binnen 15 min. gaat de telefoon, Robert neemt het contact met de garage van ons over; we hoeven ons nergens meer druk over te maken, de reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd, de rekening gaat direct naar Camperconsult en 2 dagen later kunnen wij alsnog aan onze vakantie beginnen.
5000 km later zijn we probleemloos weer thuis.

Wij kunnen iedereen Camperconsult aanraden, gewoon een TOP bedrijf met een zeer klantvriendelijke benadering en als er onverhoopt problemen zijn, dan wordt dat op een nette en zeer correcte manier afgehandeld. Het is prettig om juist dan ook als klant gezien te worden.


Robert en Hennie, bedankt voor alle goede zorgen en veel succes met Uw Bedrijf.

- Wietse en Yolanda van Hezel, 23 september 2012

Beste Robert,


je nieuwe site ziet er picobello uit, maar wij zijn van jou ook niet anders gewend.
Zitten nu in Tsjechie, maar als we thuis zijn komen we beslist even kijken.

mvg Goos & Nelleke

- G. Glijn, 23 juni 2012

Bij de eerste kennismaking gaf Robert Nederhoed ons de indruk met een solide bedrijf te maken te hebben! Hij heeft goed naar ons geluisterd en heeft de juiste camper voor ons gevonden. Het heeft geresulteerd in de aankoop van een HYMER Tramp 674 SL Star Edition. De door ons gewenste aanpassingen en extra opties zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het bedrijf CamperConsult is aan te bevelen! Susan en Dick Dijkstra

- D.Dijkstra, 24 februari 2012

Beste Robert en Henny,


Eind 2010 ruilden wij onze mooie Fendt 680 ti camper in tegen een Hymer.
Je deed meteen een goed voorstel en je manier van werken gaf ons vertrouwen; het vertrouwen dat we met eerlijke mensen te maken hadden waardoor we snel tot zaken kwamen.
We zijn eind januari voor 10 weken op pad geweest. Heerlijk fijne camper.Tot ik je in de laatste week van de vakantie belde: " de waterpomp is kapot ". Je vroeg me:" waar zit je??"  Een dag later kwam je per trein in de buurt om een daar gekochte camper op te halen en je bracht meteen een nieuwe pomp mee. Garantie !


Dank je wel . Veel succes.

- Ton en Yvonne, 24 april 2011

Henny en Robert,


bedankt voor de manier waarop jullie ons een fantastische camper verkocht hebben. We hadden het ons niet prettiger en betrouwbaarder kunnen voorstellen.
Persoonlijke aandacht is toch waar het om draait! Wij zijn zelf ook helemaal verkocht.

Guido en Marie José

- Marie José en Guido, 11 december 2010

Beste Henny en Robert, Begin dit jaar hebben wij 'n Chausson bus bij jullie gekocht. Het voorjaar was koud en nat, maar we hadden 'n prima kachel. Een waterlekkage in het toilet werd door jullie prima opgelost zonder dat we daarvoor naar Dronten moesten gaan. 4 weken Franrijk geweest en we zijn zeer tevreden over ons campertje. Ga zo door en nog veel succes,bedankt.


Groetjes, Marjo en Franz Roode Roosendaal.

- Marjo & Franz Roode, 7 juli 2010

Flevopost opening nieuwe pand


Artikel over CamperConsult in de Flevopost april 2010.

- Robert Nederhoed, 9 mei 2010

Goedenavond Robert en Hennie,


't Was een gezellige opening. Mooi pand met veel ruimte voor het tentoonstellen van de campers. Leuk om op deze manier "een tweede leven" te beginnen. We wensen jullie nogmaals veel succes en alle gezondheid toe. Met de hartelijke groeten van Kees en Janke. Drachten.

- Kees en Janke, 22 april 2010

Ik kan een ieder een bezoek aan Camperconsult aanraden. Dhr. Robert Nederhoed is zeer deskundig, plezierig in de omgang en doet zijn uiterste best om voor jou, op basis van je eigen wensen, de meest geschikte camper op te zoeken. Binnen een week had ik 3 aanbiedingen en hoewel ik hier uiteindelijk niet op ben ingegaan, dank ik dhr Nederhoud hartelijk voor zijn snelle reactie, inzet en profesionaliteit.

- Jaap Schipper Emmen, 26 maart 2010

Dag fam. Nederhoed. In januari 2008 kochten we bij jullie een Dethleffs t 6611. Een mooie ruime camper met 2 eenpersoonsbedden en veel bergruimte. We hebben inmiddels al vele kilometers in Europa rondgereden, zonder enig noemenswaardig mankement. De onderhandelingen destijds vonden we erg plezierig en de ontvangst bij jullie was werkelijk fantastisch. Ook het feit dat jullie onze sponsorfietstocht naar Florence ruimhartig hebben gesponsord, vonden we geweldig. De tocht heeft overigens € 12.000,-- opgebracht voor de Zonnebloem. Groeten, Anneke en Douwe van der Helm Oldemarkt

- D.K. van der Helm, 16 maart 2010

Dag Robert en Henny, Een half jaar geleden kocht ik bij jullie een Pössl op basis van Citroen Jumper. Zowel de camper als het camperleven was geheel nieuw voor mij. Dank zij jullie ondersteuning heb ik een goede start kunnen maken. Ik heb nu een camper waar ik vertrouwen in heb en ik heb ervaren dat ik vertrouwen kan hebben in Camperconsult omdat jullie de gewekte verwachtingen tijdens de garantieperiode geheel waargemaakt hebben. Ook als er achteraf niets aan de hand bleek te zijn, bleven jullie vriendelijk, correct, snel en to the point. Daarvoor wil ik jullie bedanken. Mijn plezier in de camper en het camperleven is er alleen maar groter door geworden. Hartelijke groeten,

- Yvonne van Deursen, 18 februari 2010

We hebben onze Rapido camper op sprinter onderstel bij Robert en Henny gekocht. Prima camper, rijdt super en bevalt prima.


Service is ook geweldig. Het slot van de camperdeur werkte niet goed. Om het te repareren heeft Robert een camperbedrijf bij ons in de buurt benaderd, zodat het snel hersteld kon worden zonder helemaal naar Dronten te moeten rijden.


Met vriendelijke groet, Fam van der Houwen

- Ruud van der Houwen, 2 november 2009

Goedemorgen Robert en Henny.

We hebben na véél kijken en choppen dan toch de Hymer B 574 bij jullie gekocht  mede omdat de prettige omgang ons erg aansprak en ook de tweede keer het contact weer net zo was gaf ons de doorslag.
Ga zo verder en goede zaken gewenst en we hopen véél rijplezier te hebben.

Hartelijke groeten van ons. Gert & Marie Opheusden.

- G de jong, 28 oktober 2009

Goedemorgen Robert en Henny.

Onze eerste ervaring met de camper is voortreffelijk. De eerste reis was naar de Moesel waar we een fijn weekend hebben gehad. Het tweede weekend was naar Hardenberg waar we op een boerencamping hebben gestaan. Maar natuurlijk ook even naar de camperbeurs geweest.

Na dit bezoek nog meer overtuigd dat we met het kopen van deze camper het toch heel goed hebben gedaan!

Ook hoorde ik via via dat Kees H. een nieuwe camper bij U gekocht heeft. Leuk.

Nogmaals hartelijk dank dat wij deze camper bij U mochten kopen. Zijn zeer tevreden.

Heel hartelijke groet van Kees en Janke Hogeveen.

- Kees Hogeveen, 29 september 2009