Over ons

Ons bedrijf CamperConsult bestaat sinds 2005 en is ontstaan vanuit ons eigen enthousiasme over onze reizen met een camper. Door onze jarenlange kampeerervaring met zowel caravan als camper en gedegen technische kennis, kunde en toewijding, kunnen wij, Robert en Henny Nederhoed, u met ons bedrijf goed adviseren.

Bedrijfspand

CamperConsult beschikt over een ruim bedrijfspand met mooie showroom en werkplaats. Hier wordt u gastvrij ontvangen en kunt u de campers uitgebreid bewonderen. Ook worden in onze werkplaats de opties in- en opgebouwd en vindt hier het onderhoud en afleverklaar maken van de campers plaats. Mede door het gevarieerde en zorgvuldig geselecteerde aanbod (diverse types met diverse indelingen) en de uitgebreide tijd die voor u beschikbaar is, krijgt u een prima gelegenheid om de juiste keuze te maken.

Aanbod campers

Het aanbod van CamperConsult bestaat uit een aantal jonge campers met diverse indelingen, zowel van het type integraal als half-integraal alsmede buscampers. CamperConsult stelt hoge eisen aan de producten en biedt hierdoor een select aanbod campers van hoge kwaliteit. Het actuele aanbod is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken op de website www.camperconsult.nl

Zoekopdracht

Mocht de camper van uw keuze niet voorkomen in het aanbod van CamperConsult dan kunt u ons uw eisen en wensen kenbaar maken opdat wij gericht voor u bij onze relaties een camper gaan zoeken. Vaak vinden we dan de camper die u wenst en kunnen u vervolgens een aantrekkelijk aanbod doen. CamperConsult besteedt veel zorg aan de levering van het toekomstige bezit van hun klanten.

De campers worden alle met garantie en uitgebreide instructie afgeleverd, zonder extra kosten voor de klant. Door vakmanschap en de goede contacten met zowel dealers als fabrikanten kan CamperConsult deze garantie ook volledig waarmaken. Alle campers zijn te bezichtigen in Dronten, bij voorkeur op afspraak.

U bent welkom!

Bel of mail direct voor een afspraak!

( afspraak ook buiten openingstijden mogelijk)

Locatie

Fazantendreef 16
8251 JR Dronten

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur

Zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Zondag en maandag:
Gesloten

Stuur ons uw vraag

De informatie op onze website is zo accuraat mogelijk weergegeven. Aan mogelijk foutieve informatie in tekst en/of beeld in al onze promotiekanalen, online en offline kunnen geen rechten worden ontleend.