CamperConsult BV
Fazantendreef 16
8251 JR Dronten
Tel 0321-338695
video over camper kopenVideo

 

CamperConsult Dronten voor eerste klas campers

CamperConsult, het bedrijf van Robert en Henny Nederhoed, bestaat sinds 2005 en is ontstaan vanuit het eigen enthousiasme over het reizen met een camper.  Door hun jarenlange kampeerervaring met zowel caravan als camper èn gedegen technische kennis, kunde en toewijding, kunnen Robert en Henny u goed adviseren.

CamperConsult beschikt over een ruim bedrijfspand met mooie showroom en werkplaats. Hier wordt u gastvrij ontvangen en kunt u de campers uitgebreid bewonderen. Ook worden in onze werkplaats de opties in- en opgebouwd en vindt hier het onderhoud en afleverklaar maken van de campers plaats. Mede door het gevarieerde en zorgvuldig geselecteerde aanbod (diverse types met diverse indelingen) en de uitgebreide tijd die voor u beschikbaar is, krijgt u een prima gelegenheid om de juiste keuze te maken.

Aanbod campers

Het aanbod van CamperConsult bestaat uit een aantal jonge campers met diverse indelingen, zowel van het type integraal als half-integraal alsmede buscampers. CamperConsult stelt hoge eisen aan de producten en biedt hierdoor een select aanbod campers van hoge kwaliteit.Het actuele aanbod is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken op de website www.camperconsult.nl

Zoekopdracht

Mocht de camper van uw keuze niet voorkomen in het aanbod van CamperConsult dan kunt u ons uw eisen en wensen kenbaar maken opdat wij gericht voor u bij onze relaties een camper gaan zoeken. Vaak vinden we dan de camper die u wenst en kunnen u vervolgens een aantrekkelijk aanbod doen.

CamperConsult besteedt veel zorg aan de levering van het toekomstige bezit van hun klanten. De campers worden alle met garantie en uitgebreide instructie afgeleverd, zonder extra kosten voor de klant. Door vakmanschap en de goede contacten met zowel dealers als fabrikanten kan CamperConsult deze garantie ook volledig waarmaken.

Openeningstijden:      maandag - zaterdag 09.30 - 17.00 uur.

Alle campers zijn te bezichtigen in Dronten, bij voorkeur op afspraak.

CamperConsult B.V. Fazantendreef 16, 8251 VZ  Dronten                   

Telefoon. 0321-338695
              06-28250443

info@camperconsult.nl